Esti iubitor de caini? Hai sambata, 15 noiembrie, in Parcul Tineretului

mydogSambata, 15 noiembrie, in Parcul Tineretului din Bucuresti, se va lansa o platforma online dedicata iubitorilor de caini. Platforma se numeste myDog si isi propune sa ii ajute pe iubitorii de caini din intreaga lume in rezolvarea urmatoarelor trei mari probleme:

1. O posibilitate de socializare rapida pentru gasirea unui caine din aceeasi rasa, al unui partener de joaca, al unui partener de imperechere, etc.

2. Gasirea cu usurinta a tarcurilor pentru caini din zona in care se afla proprietarii. De asemenea, utilizatorii vor putea sa evite tarcurile aglomerate, sa dea check-in in tarc si sa citeasca comentariile altor utilizatori cu privire la un anumit tarc.

3. Gasirea celei mai bune clinici veterinare. Vei putea sa vezi care sunt doctorii, ce dotari are clinica, care este programul si cel mai important, vei vedea notele acordate de alti utilizatori.

Aceasta platforma se va lansa pe data de 15 noiembrie 2014, in varianta beta si va putea fi accesata de la adresa myDog.xyz. Cu aceasta ocazie, va asteptam cu mic cu mare, la intrarea din Parcul Tineretului (vis-a-vis de Colegiul National Gheorghe Sincai) cu prietenul patruped pentru a marca evenimentul.

Daca vrei sa ne anunti ca doresti sa participi, inregistreaza-te aici: http://on.fb.me/1sv49GT

Primii 100 de vizitatori vor primi cate un frisbee myDog.

lansare-mydog

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.