Conferinta Galei Premiilor e-Commerce (GPeC) creste de la an la an. De la o zi plina de prezentari si panel-uri, s-a ajuns la trei zile cu zeci de prezentari, panel-uri si o expozitie de profil.
Ziua de 26 mai este dedicata Conferintei si Expozitiei E-Commerce (expozitie B2B intre furnizorii de servicii si solutii de comert electronic si magazinele online). Seara va avea loc petrecerea, o ocazie excelenta de networking, oportunitati de afaceri si schimb de experienta intre participanti.
- 1 zi intreaga de Conferinta, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri de top, internationali si romani;
- Cifre, statistici si tendinte de evolutie despre comertul online romanesc si european / market insights;
- Hot topics: Optimizarea conversiilor & Usability, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce tools, Logistica & Curierat, Studii de caz, Management, Loializarea clientilor;
- GPeC E-Commerce Expo: te intalnesti fata in fata si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii de comert electronic din Romania;
- GPeC E-Commerce Party: discuti informal si dezvolti legaturi de lunga durata cu speakerii si participantii la GPeC Summit. In atmosfera de petrecere.
Zilele de 27 si 28 mai aduc participantilor nu mai putin de “12 workshopuri tematice, adica 18 ore de comert electronic Premium”, dupa cum declara Andrei Radu, fondatorul GPeC.
- 2 zile x 6 workshopuri in fiecare zi – un total de 12 workshopuri x 90 minute fiecare, adica 18 ore intensive de comert electronic cu specialisti de top;
- Subiecte de maxim interes in cadrul workshopurilor: Optimizarea conversiilor; Web Analytics; SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Logistica & Curierat; Team Management; Loializarea clientilor; A/B testing; E-mail marketing; Diferentiere & USP – fiecare workshop atinge o tema de neratat pentru orice afacere online;
- Workshopuri sustinute de cei mai buni traineri internationali si romani – toti trainerii GPeC Summit au un background profesional de invidiat in comertul electronic, deci tu ai numai de castigat!
Peste 40 de specialisti in e-commerce romani si internationali vor urca pe scena. Cativa dintre acestia, personalitati recunoscute la nivel mondial, ale caror carti sunt best-sellere, vorbesc pentru prima oara in Romania, la GPeC Summit:
Chris Goward – Presedinte si CEO WiderFunnel
Este creierul din spatele metodelor LIFT si Kaizen si a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienti precum Google, Electronic Arts, Magento sau BuildDirect.com. Chris este autorul cartii “You Should Test That!”, un bestseller international, prin care redefineste principiile optimizarii conversiilor. Din 2007, Chris a vorbit la peste 100 de evenimente in peste 30 de orase la nivel mondial, iar acum vine pentru prima oara in Bucuresti, la GPeC Summit, unde va sustine atat o prezentare in cadrul Conferintei din 26 mai, cat si un workshop de optimizare a conversiilor in ziua de 27 mai.
Jacob Kildebogaard – co-fondator Webjuice.dk
Coordoneaza serviciile de PPC si Analytics pentru agentia de marketing online scandinava Webjuice. Jacob este creierul din spatele serviciului GaBoost.dk, un benchmark analitic pentru site-urile daneze de comert electronic, serviciu folosit in mod activ de peste 400 de business-uri. Jacob a scris singura carte daneza de Google Analytics, iar in tara lui este cunoscut sub numele de Mr. Web Analytics.
Caroline Hey – International Business Manager la FACT-finder, European Leading Conversion Engine
FACT-finder este o companie prezenta in opt tari europene, parte din grupul Omikron, aflat in top 50 companii din Germania cu o dezvoltare accelerata, conform premiilor Deloitte din 2012. Caroline va vorbi pentru prima oara in Romania la GPeC Summit despre cum pot magazinele online sa transforme vizitatorii in clienti.
Pe langa specialistii internationali, lista speakerilor romani este impresionanta din punct de vedere al numelor invitatilor care vor sustine prezentari, workshopuri sau vor fi prezenti in panel-urile de dezbatere publica. Lista completa este pe site-ul GPeC.
Trei zile de comert electronic pe paine :)