ICEEfest 2014

iceefestCele mai mari companii ale industriei digitale globale, cunoscuti producatori de continut online, specialisti in generarea de vanzari online, dar si agentii de comunicare aflate in spatele unor campanii de marketing celebre se vor afla la Bucuresti pe 12-13 iunie 2014, la ICEEfest.

Interactive Central and Eastern Europe Festival (ICEEfest)  are si anul acesta o lista impresionanta de companii care au decis sa prezinte tot ce e nou pentru Europa Centrala si de Est.

In prima zi, specialisti de la Twitter, Skype, Facebook si Yahoo vor vorbi despre viitorul marketingului digital. In partea a doua a zilei, scena ICEEfest va fi ocupata de reprezentantii unor branduri majore care produc conţinut online: de la veterani ca Der Spiegel, Forbes sau BBC pana la proiecte care au schimbat regulile jocului, precum UpComing. Tot in prima zi, o sesiune consistenta va fi alocata revolutiei mobile, cu Windows Phone si Shazam in prim-plan.

A doua zi a festivalului va incepe sub semnul creativitatii, cele mai spectaculoase campanii ale anului vor fi prezentate de agentii celebre, precum DigitasLBi, SidLee, DDB sau ZOO (parte a Google). Va urma o sesiune dedicata revolutiei in publicitatea online: AppNexus, Xaxis, LiveRail, Vivaki, Mindshare sunt doar cateva din companiile care vor explica ce inseamna automatizarea vanzarii si cum va schimba acest fenomen industria online.

Dupa cateva exemple spectaculoase de a face jurnalism digital prin puterea imaginilor cu Visua.ly, Branderati sau Daily Motion, va urma o jumatate de zi dedicata exclusiv generarii de vanzari online, unde specialistii in e-commerce vor putea afla noutati de la Google, Facebook, Future Candy sau Dynamo.

De la ICEEfest nu va lipsi nici partea distractiva, actorul si comediantul britanic Keith Farnan urmand sa intretina atmosfera, iar in agenda figureaza si dezbateri amuzante, precum “Viral Movie Night”, cu Teo de la Sector 7, premiile IAB MIXX Awards si intalniri ale vedetelor din muzica si comedie cu fanii de pe Facebook.

Eu o sa fiu prezent la acest eveniment si va astept si pe voi :)

Cuvinte cheie:, , ,

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.