Vino cu prietenii tai la serile filmelor in aer liber

Doi oameni cu o prezenta activa in mediul online romanesc, Cristina Bazavan si Cristian Manafu, au initiat alaturi de Mall Promenada micro-festivalul de film intitulat “Care PE Care – Filme de actiune vs Filme de dragoste“.

terasa promenadaPe 23 si 24 mai, PE tereasa Promeanda, cinematograful in aer liber va gazdui doua seri de film, cu unele dintre cele mai apreciate pelicule de catre romani. Accesul este gratuit.

VINERI, 23 MAI – SEARA FILMELOR DE ACTIUNE
21:00 – Now You See Me (US 2013)
23:00 – We’re the Millers (US, 2013)
Doresti sa participi? Confirma aici.

SAMBATA, 24 MAI – SEARA FILMELOR DE DRAGOSTE
21:00 – Breakfast at Tiffany’s (US, 1961)
23:00 – Untouchable (FR, 2013)
Doresti sa participi? Confirma aici.

Zona cinematografului in aer liber poate primi pana la 600 de speactatori. Dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Filmele vor fi vizionate in format HD, datorita unui proiector outdoor unic in Romania, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit si “The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care il folosesc in concerte  Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.
Cei doi initiatori au pornit deja o competitie intre ei pentru a aduce fiecare cei mai multi participanti. Voi ce filme apreciati cel mai mult?

Micro-festivalul de film sustinut de Cristina si Cristian face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE” – http://suntpe.promenada.ro Mall-ul din Floreasca pregateste numeroase surprize, astfel ca intre 16 mai si 14 septembrie vizitatorii vor avea parte in fiecare seara de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme, karaoke cu trupa, stand-up si improvizatie, concerte, transmisiuni live ale meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Festival de Teatru si Festival de Muzica Lejera. Pentru programul complet urmariti noul site si pagina de facebook – https://www.facebook.com/Promenadaro

Partenerii media sunt: RegieLiveFilme TariBlog de CinemaAnzhela MoviesEdge and Back.

Cuvinte cheie:, ,

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.