Cursuri gratuite de marketing online: Atelierul Digital de la Google

atelierul-digitalGoogle a lansat in Romania Atelierul Digital. O platforma online care contine in acest moment 23 de module in care vei invata ce inseamna si cu ce te ajuta marketing-ul online.

Scopul acestor cursuri este de a creste competentele digitale ale studentilor, angajatilor si proprietarilor de afaceri din Romania. Desi avem o viteza de internet foarte buna, tara noastra se afla totusi pe ultimul loc in Uniunea Europeana in domeniul competentelor digitale.

Cursurile se acceseaza online pe site-ul atelieruldigital.withgoogle.com si te invata despre email marketing, SEO, publicitate in motoare de cautare, promovare locala, directionare pe dispozitivele mobile, etc. De asemenea, te invata si cum sa folosesti produsele oferite de Google (Analytics, Adwords, etc).

Lectiile sunt formate clipuri video si text. Acestea dureaza cateva minute si se finalizeaza cu un mic test. La final iti vor oferi si o diploma. Parerea mea este ca nu strica sa o ai in CV.

Eu deja m-am inscris si vreau sa parcurg toate modulele. Desi unele informatii sunt de baza si multi dintre noi le cunoastem, nu strica sa ne reimprospatam memoria.

Spor la invatat!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.