Cate zile ti-au mai ramas?

In ziua de azi oamenii fac foarte multe lucruri inutile si pierd timp pretios din viata lor. Uitam cat de scurta este viata si ca ar trebui traita la maxim. Conform unui studiu american, durata medie de viata este de 28.835 de zile. Unii dintre noi pot trai mai mult sau mai putin, dar media americanilor este de doar 28.835 de zile.

La prima vedere par a fi foarte multe zile, dar, dupa ce scadem activitatile normale, cu cate mai ramanem?

In medie, dormim 8477 de zile, dar acest timp nu il putem considera pierdut daca dormim alaturi de persoana iubita. 1635 de zile sunt consumate pentru a gati si a manca pe tot parcursul vietii. Muncim in total 3202 zile din viata noastra, facand ceva ce ne place mai mult sau mai putin. 1099 de zile sunt consumate pe transportul dintr-un loc in altul, dar acest timp poate varia in functie de locul in care traiesti. Trist, dar 2676 de zile ne uitam la televizor, intr-o forma sau alta. Dupa parerea mea, acesta este timpul cheltuit cel mai gresit. Mergem la cumparaturi aproximativ 1476 de zile si 564 de zile sunt folosite pentru a-ti ajuta familia si prietenii. 671 de zile sunt consumate pentru a face curat si pentru a ne aranja, iar 720 de zile sunt consumate pentru activitati de invatare, religie si caritate.

Dupa ce scadem toate timpul petrecut pentru activitatile enumerate mai sus, ne mai raman 2749 de zile, pe care sa le consumam pe activitatile care ne fac fericiti: citit, socializare, plimbari, etc. Urmareste video-ul de mai jos si iti vei schimba parerea despre valoarea timpului tau.

Speranta de viata este calculata pentru poporul american (79 ani), care in Romania este 74.5 ani, ceea ce inseamna ca mai scadem aproximativ 1650 de zile din cele 2749 de zile ramase. Practic, timpul de care se va bucura un roman pe parcursul vietii lui este de 1099 de zile.

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.