Am lansat un magazin online cu sisteme de filtrare a apei: Filtro.ro

Necesitate: Sătul fiind de căratul apei de la magazin dar și de suma pe care o cheltuiam lunar pe apă, m-am gândit la achiziția unui sistem de filtrare a apei de la robinet. Timp de câteva luni am căutat online care este cea mai bună și convenabilă soluție. Nu am fost deloc mulțumit… Fie găseam filtre de apă foarte scumpe, fie erau urâte și incomode, fie consumabilele costau mult și țineau puțin.

Realitate: Apa de la noi din case este teoretic potabilă și fără probleme. Zic teoretic deoarece cei care ne furnizează apa au obligația să o dezinfecteze și să o livreze potabilă. Impuritățile care apar uneori se datorează depunerilor (nisip, rugina, mal) de pe țevile vechi. De asemenea, o mare problemă a apei de la robinet este concentrația mare de clor și mirosul neplacut și nefiresc. Desigur, clorul este necesar pentru a distruge bacteriile și virusii din apă, dar parcă nu îți vine să bei apa cand o vezi albă…

Alegerea facută: Ținând cont de aceste aspecte eu am ales un sistem de filtrare în 5 stadii (sedimente, carbon activ bloc, carbon activ granule, dedurizare, membrană capilară) și îți face treaba excelent. Cu ajutorul lui am scăpat de sedimentele mari (rugina, nisip, etc), de mirosul și gustul de clor, apa nu mai este așa dură iar membrana ultracapilară de 0,02 microni oprește celelalte bacterii și viruși care au scăpat cumva de la furnizorul de apă. De când l-am instalat nu am mai cărat apă de la magazin și am făcut economie de timp și bani. Practic am un izvor de apă plata la mine în bucătărie :)

filtro Implementare: Pentru că sunt de părere că doar testând și observând personal aceste avantaje pot recomanda mai departe, am realizat un magazin online (Filtro.ro) prin care doresc să le ofer și altora beneficiile aduse de aceste sisteme de filtrare. Am căutat mult timp produse bune la prețuri accesibile și astfel am reușit sa ofer clienților sisteme de filtrare care costă între 210 lei și 549 lei. Cu mult sub oferta de pe piață.

Produsele: Pe Filtro am importat doar acele produse pe care eu le-aș monta la mine acasă. Drept urmare, am montat părintilor și rudelor sisteme de filtrare în bucătarie. Mi se pare absurd să cari bax-uri de apă de la magazin și mai important, să plătești o gramadă de bani pentru ceva ce țara noastră are din belșug. Pe langă filtrele de apa, pe Filtro.ro poți găsi și filtre anticalcar pentru mașina de spălat (vase sau rufe), filtre pentru apa de duș, dar și consumabilele și accesoriile necesare.

Recomandare: Dacă ar fi să fac un top al sistemelor de filtrare disponibile pe Filtro.ro, pe primul loc s-ar afla unul dintre sistemele urmatoare:

  • Sistem de ultrafiltrare  – sistem de filtrare a apei în 5 stadii, cu membrană ultracapilară de 0.02 microni;
  • Sistem de alcalinizare  – sistem de filtrare a apei în 5 stadii, cu alcalinizare și ionizare a apei;
  • Sistem economic  – sistem de filtrare în 4 stadii, fără carcasă, cu membrană ultracapilară de 0.02 microni;

Desigur, vă recomand cu încredere și filtrul anticalcar și para de duș cu filtru.

AF-EX-B-1-logo AF-EX-CL-1-logo AF-FP3-HJ-K1-logo

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.