Revolutia preturilor la eMAG

Incepand de maine, 25 iunie, eMAG pregateste cea mai mare campanie de reduceri a verii, cu reduceri de pana la 50% la tablete, televizoare sau electrocasnice, si de pana la 95% la carti.

Daca inca nu ati plecat in vacanta, aveti ocazia sa va cumparati diferite lucruri pe care vi le doriti la preturi de “black friday“.

Doar in perioada 25 – 27 iunie, reducerile vor fi de pana la 50% la tablete, televizoare sau electrocasnice si pana la 95% la carti. Acum aveti ocazia de a cumpara carti de citit in concediu sau sa luati  un televizor nou de ultima generatie pentru a vedea finala Campionatului Mondial de Fotbal.

Preturile incep de la 99 de lei la tablete, telefoane mobile de la 199 de lei sau combine frigorifice de la 799 de lei.

eMAG a pregatit si un Ghid de Supravietuire pentru a va explica cum sa profitati de cele 3 zile incendiare cu promotii revolutionare!

Nu trebuie decat sa intrati maine dimineata pe eMAG si sa vedeti care sunt produsele aflate la reducere. Eu zic ca o tableta la 99 de lei e mai bun decat potrivita pentru cineva care inca e la scoala si nu mai citeste carti. Sau un smartphone la 199 de lei, pentru unul din parinti care vrea totusi sa aiba un telefon nou.

Spor la cumparaturi si nu uita de ghidul de supravietuire!

revolutia-preturilor-emag

 

Cuvinte cheie:, , ,
Un comentariu
  1. 26/06/2014

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.