Pomegranate phone: Un gadget care acum 6 ani parea SF

PomegranatePhone2De fiecare data cand ma gandesc la viteza cu care evolueaza aplicatiile pentru telefoane mobile imi aduc aminte de o campanie de promovare lansata in anul 2009 care se numea Pomegranate Phone.

La vremea aceea Pomegranate Phone parea un dispozitiv Science Fiction. Acum imi dau seama ca o parte din functionalitatile inventate atunci s-au implementat. Este uimitor cat de mult si repede evolueaza tehnologia.

In 2009, Pomegranate Phone era prezentat ca fiind un dispozitiv de pe care puteai suna, sa trimiti email-uri, sa navighezi pe internet, sa asculti muzica MP3 si sa ai navigatie GPS. Astazi, orice smartphone poate sa faca aceste lucruri.

Pe langa aceste optiuni standard, proiectul Pomegranate avea si un proiector integrat cu ajutorul caruia te puteai uita la filme sau puteai tine prezentari de afaceri. In 2009 chiar ca era SF o asemenea functionalitate, dar acum exista telefoane cu proiector integrat. Este adevarat ca nu proiecteaza doar cu ajutorul ecranului, dar exista.

O alta optiune care in zilele noaste este normala era aceea de Global Voice Translator. Practic, vorbesti in limba ta la telefon iar acesta traduce in orice limba de pe glob. Astazi, aplicatia Google Translate poate face acest lucru.

pomegranate-all-in-oneTotusi, exista 3 optiuni care inca nu au fost integrate intr-un telefon:
1. Functie de cafetiera – iti face cafeaua direct in pahar.
2. Aparat de ras – te poti barbieri cu telefonul.
3. Muzicuta – poti sa canti la muzicuta.

Aceste ultime functionalitati nu au fost inca integrate intr-un telefon, dar, daca va exista cerere…

Campania Pomegranate Phone a fost creata pentru a promova Noua Scotie, una dintre cele 4 provincii atlantice ala Canadei. Intra si vezi site-ul de prezentare al acestui dispozitiv: www.pomegranatephone.com

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrei sa primesti noutati?

Cel mult un email pe saptamana.

Adresa ta de email va fi in siguranta.